Events

I CAN BE

I CAN BE in een notendop:

I Can Be is Lieven De Clercq en  Lieven is I Can Be.

I Can be zorgt voor de kers op de taart, de lach op het gezicht, het vlammetje dat aangewakkerd wordt, het zaadje dat geplant is. Met onze improvisatie bedienen we onze klanten zoals zij het wensen. Steeds op maat.

Mensen vragen me wel eens: en wat doe je dan allemaal? Ik kan er heel kort over zijn. Ik weet waar ik begin en heb een doel waarnaartoe ik werk. Alles ertussen hangt sterk af van de mensen zelf. 

 

Neem gerust vrijblijvend contact op zodat we samen jouw project kunnen uitwerken.

Is er iets niet duidelijk? Bel me gewoon en vraag het even. Ik help je graag verder.

 

OVER LIEVEN

Lieven De Clercq (13 juni 1973)

Dus tweeling van sterrenbeeld en volgens het volstrekt wetenschappelijke en uiterst objectieve wereldwijde web zeggen ze dat tweelingen:

zich gemakkelijk aanpassen en veranderlijk zijn
ze zijn eveneens openhartig en gevat
ook intellectueel en welsprekend
en vooral jeugdig en levendig

Na 25 jaar actief te zijn geweest in de voedingssector heeft Lieven gekozen voor een totaal andere richting. Sinds 2008 is hij gebeten door het improvisatietheater virus. Dit virus wakkerde een vlammetje aan, plantte een klein zaadje, gaf een lach op zijn gezicht en is de kers op zijn taart. Dit gevoel wil hij aan alle deelnemers meegeven.  

Na de voedingssector (salades) is Lieven begonnen met I Can Be, meer bepaald activiteiten voor singles. Sinds begin 2017 heeft Lieven een zeer uitgebreid aanbod van workshops voor zowel kinderen als volwassenen. De activiteiten voor singles zijn nu op de achtergrond verschoven maar blijven borrelen in zijn hoofd om ten gepaste tijde opnieuw op te starten.

  

CONTACTEER ONS VIA LIEVEN@ICANBE.BE OF SCHRIJF IN OP ONZE NIEUWSBRIEF & BLIJF OP DE HOOGTE VAN KOMENDE ACTIVITEITEN!
CONTACTEER
ONS VIA
LIEVEN@ICANBE.BE
OF SCHRIJF IN OP
ONZE NIEUWSBRIEF
& BLIJF OP DE
HOOGTE VAN
KOMENDE
ACTIVITEITEN!
kinderfeestje? wij hebben hiervoor een locatie en workshop.